back

Підприємництво — це її покликання

31 серпня 2011

Кристина Коломієць у 2007 році закінчила Таврійський національний університет імені В.І.Вернадського, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Менеджмент організацій» та здобувши кваліфікацію менеджера-економіста. Працювала в м. Києві за набутою спеціальністю.

Проте весь час хотіла жити і працювати в Корюківці. Але роботи за фахом тут знайти не вдалося. Вирішила звернутися за сприянням у працевлаштуванні до Корюківського районного центру зайнятості. Відвідавши семінари з основ підприємницької діяльності, пройшовши тестування, пройшовши курс навчання на цільових курсах «Підприємець-початківець», Кристина вже не сумнівалася, що підприємництво — це її покликання.

Отримавши кошти від центру зайнятості на розвиток підприємницької діяльності та маючи деякі власні заощадження, вона змогла реалізувати свою мрію — створення власного кафе. Відвідувачі вдячні та задоволені, адже тут швидке та культурне обслуговування, невисокі ціни та висока якість продукції.

Власне кафе — це її життя, її натхнення, її мрія. Кристина задоволена своєю роботою. На перспективи свого бізнесу дивиться оптимістично.


За інформацією
Корюківського районного
центру зайнятості
вапр
ууц
цуе
еку
паврва