back

07 травня 2015

Візит до родин загиблих земляків


7 травня, напередодні Дня памʼяті та примирення, начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Пивовар, голова райдержадміністрації Олександр Савченко та директор ДП «Корюківське лісове господарство» Петро Погребняк відвідали родини загиблих в зоні проведення АТО солдат з Корюківщини.

Під час візиту поспілкувались з рідними загиблого Миколи Лущика (с.Тютюнниця) та Миколи Пономаренка (м.Корюківка). Дуже важко членам сімей після втрати годувальників, і будь-яка згадка про загибель рідної людини проймає гірким болем їхні душі.

Вам слід триматись, бути сильними та жити далі заради майбутнього ваших дітей, онуків та рідних, а памʼять про ваших героїв повинна і буде жити вічно, - зазначив Андрій Пивовар.

Побажав здоровʼя, сил та витримки рідним загиблих героїв голова райдержадміністрації Олександр Савченко. Директор лісгоспу згадував колишніх працівників лісової галузі Миколу Лущика та Миколу Пономаренка як добросовісних, порядних та самовідданих робітників.

Сімʼям було передано матеріальну допомогу та продуктові набори. Рідним пообіцяли всіляку підтримку та допомогу.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва