back

25 грудня 2014

Двадцять дев’ята сесія районної ради


25 грудня відбулося пленарне засідання двадцять дев’ятої сесії районної ради шостого скликання, яке провів її голова Михайло Баклажко.

У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха, міський, селищний, сільські голови, керівники районних управлінь, відділів, підприємств та організацій.

Основним питанням був звіт голови районної ради. Перед його початком депутати хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв, які загинули, захищаючи Батьківщину в зоні АТО.

Потім депутати без обговорення і одноголосно прийняли рішення по бюджетних питаннях:

Про звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2014 року;

Про внесення змін до рішення сесії районної ради від 31 січня 2014 року «Про районний бюджет на 2014 рік»;

Про іншу субвенцію з міського бюджету.

Начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації Олена Янченко представила на розгляд ради дві районні програми: Програму економічного і соціального розвитку на 2015 рік та Програму розвитку малого і середнього підприємництва на 2015-2016 роки, також озвучила зміни, які потрібно внести до Середньострокової програми соціально-економічного розвитку Корюківського району на 2011-2015 роки “Корюківщина –2015. Спільний шлях до добробуту». Депутати одноголосно завтвердили програми і внесли відповідні зміни.

Районну Програму по наданню пільг хворим з хронічною нирковою недостатністю, що отримують програмний гемодіаліз, та проживають в Корюківському районі, на 2015-2016 роки представила начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Самсон. На запитання депутатів надані вичерпні відповіді і депутатами прийнято рішення про затвердження даної Програми.

Депутати розглянули блок питань що стосуються спільної власності територіальних громад міста, селища та сіл Корюківського району:

Про затвердження Переліків об’єктів спільної власності територіальних громад міста, селища та сіл Корюківського району;

Про внесення змін до рішення районної ради від 24 червня 2014 року «Про затвердження Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад міста, селища та сіл Корюківського району, що підлягають приватизації в 2014 році» і продовження дії рішення на 2015 рік;

Про продовження дії контракту з директором Корюківського районного комунального підприємства «РАМПА» Кривдою Т.Ф.;

Про надання пільги з орендної плати Корюківській міській молодіжній громадській організації «Альтернатива».

Визнали такими, що втратили чинність рішення районної ради про затвердження районної цільової Програму розвитку дошкільної освіти на 2011-2017 роки та районної програми «Підвищення ефективності використання паливно-енергетичних ресурсів навчальних закладів Корюківського району Чернігівської області до 2015 року».

На засіданні внесли зміни до Положення про щорічну Премію районної ради та райдержадміністрації працівникам загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів імені Віталія Верещаки, до рішення вісімнадцятої сесії районної ради від 27.03.2013 року «Про щорічний районний конкурс на кращу раду Корюківського району» та до Статуту Корюківської центральної районної лікарні Корюківської районної ради Чернігівської області, затвердженого рішенням 24 сесії районної ради 6 скликання від 31 березня 2014 року.

Депутати затвердили спільні розпорядження голови районної державної адміністрації та районної ради, план роботи, по якому працюватимуть у наступному році.

На закінчення сесії голова районної ради та голова районної державної адміністрації привітали присутніх з наступаючими Новорічними та Різдвяними святами.



За повідомленням
Корюківської районної ради

вапр
ууц
цуе
еку
паврва