back

22 грудня 2014

З нагоди Дня енергетика


22 грудня професійне свято відзначають працівники енергетичної галузі країни. Це дата, яка об’єднує багато поколінь енергетиків, молодих спеціалістів, які лише починають свій професійний шлях, досвідчених фахівців, які вже відбулися професійно, і ветеранів галузі.

Сьогодні працівників Корюківського району електричних мереж з нагоди свята вітали представники районної та міської влади, колеги по роботі.

До трудового колективу зі словами привітань звернувся директор організації Віталій Рябець, який висловив подяку колегам за працьовитість і добросовісне виконання своїх трудових обов’язків.

Звертаючись до енергетиків, голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха зазначив: «Ваша робота є дуже важливою для забезпечення життєдіяльності всього району. І навіть у складних умовах із постачанням енергоносіїв, ви виконуєте свою роботу сумлінно, а це — доказ вашого професіоналізму». Голова райдержадміністрації побажав працівникам РЕМу витримки, терпіння, наполегливості в роботі та подальших успіхів.

До привітань приєднались заступник голови районної ради Володимир Мартинович, заступник міського голови Олександр Биков, головний інженер району електромереж Микола Шлюшенко та голова профспілкового комітету.

З нагоди професійного свята кращі представники галузі були нагороджені почесними грамотами.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва