back

19 грудня 2014

Працівників міліції привітали з професійним святом


19 грудня голова райдержадміністрації Віктор Чернуха та голова районної ради Михайло Баклажко провели зустріч з працівниками міліції напередодні їхнього професійного свята. Вітаючи з наступаючим Днем міліції, Віктор Чернуха подякував працівникам районного відділу УМВС за добросовісне здійснення відповідальної і благородної місії — захищати життя і здоров’я людей, їхні права та свободи, інтереси держави й суспільства від протиправних зазіхань, боротися зі злочинністю, пильнувати мир та спокій у районі.

До привітань та щирих побажань приєднався голова районної ради Михайло Баклажко. «Кожен із нас добре знає, що міліцейська служба нелегка й дуже відповідальна. Ті, хто присвятив їй своє життя, на довгі роки обрали неспокійні дні і ночі, вступили в незриму сутичку зі злочинністю, до кінця залишаючись вірними обов’язку і словам Присяги», — зазначив голова районної ради.

Разом з керівниками району працівників райвідділу вітали: начальник районного відділу управління міністерства внутрішніх справ України Сергій Таран, секретар Корюківської міської ради Леонід Малиш, голова районної організації «Союз Чорнобиль Україна» Микола Скотар, суддя Корюківського районного суду Михайло Чурупченко та колишній начальник РВ УМВС Володимир Коноваленко.

За багаторічну сумлінну працю в ім’я незалежної України та з нагоди професійного свята працівники міліції були нагороджені Почесними грамотами районної державної адміністрації, районної та міської рад, а також — почесними відзнаками по лінії МВС.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва