back

17 грудня 2014

Нарада з міським, селищним та сільськими головами, керівниками районних управлінь та відділів районної державної адміністрації


17 грудня відбулась нарада та виїзний семінар Департаменту інвестиційного розвитку та капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації з міським, селищним, сільськими головами, керівниками районних управлінь та відділів районної державної адміністрації.

Заходи відбулись за участі голови районної державної адміністрації Віктора Чернухи та голови районної ради Михайло Баклажка.

Відкрив засідання голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха, який проінформував присутніх про аварійні відключення електроенергії та про проведену роботу в напрямку мінімізації наслідків цих відключень. Зупинився керівник району і на питаннях закінчення фінансового року, виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ. Завдяки наданій субвенції з Державного бюджету України, економії коштів установами соціальної сфери району вдалося виплатити працівникам соціальної сфери аванс грудня. Проте ще є проблема з виплатою заробітної плати до кінця року. Було проведено аналіз залишку коштів на рахунках рад району, аналіз потреби в заробітній платі по галузях соціальної сфери та по потребі в коштах на заробітну плату в установах, які знаходяться на території кожної громади. Очільник району звернувся до керівників громад з проханням розглянути на сесіях питання виділення іншої субвенції районному бюджету з метою виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери конкретної громади району.

Актуальні питання сьогодення: «Активізація інвестиційної діяльності на рівні районів», «Створення торговельно-економічних місій Чернігівської області» та «Організація проектно-будівельних робіт у 2014 р. на рівні районів», представив учасникам наради заступник директора департаменту інвестиційної діяльності та капітального будівництва Нітченко Сергій.

Заступник начальника управління інвестиційної діяльності та розвитку державно-приватного партнерства Олександр Покришка доповів з питань діяльності підприємств з іноземними інвестиціями, про проекти, що потребують залучення інвестицій, про активізацію залучення донорської допомоги та грантів

До представників Департаменту інвестиційного розвитку та капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації надійшли конкретні пропозиції від районних служб району та керівників територіальних громад.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва