back

29 вересня 2014

Розширене засідання Колегії райдержадміністрації


29 вересня голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха провів розширене засідання Колегії райдержадміністрації.

Одним з актуальних питань, розглянутих на засіданні, було питання продажу земель несільськогосподарського призначення та надходження отриманих від пролажу коштів в бюджети всіх рівнів. Про стан надходження таких коштів до бюджетів доповіла заступник начальника відділу Держкомзему в Корюківському районі Тетяна Скиба. За результатами розгляду питання, голова районної державної адміністрації доручив відділу Держкомзему в районі розробити реєстр потенційно можливих для продажу земельних ділянок.

Окрім цього, начальник відділу житлово-комунального господарства та будівництва, містобудування та архітектури райдержадміністрації Валентина Сидоренко проаналізувала стан підготовки закладів соціальної сфери та житлово-комунального господарства району до опалювального періоду 2014-2015 років. На засіданні були заслухані інформації керівників всіх житлово-комунальних підприємств району, за даними яких житлово-комунальні підприємства району готові до роботи в осінньо-зимовий період.

Підводячи підсумки засідання Колегії, Віктор Чернуха ще раз зауважив, що район готовий до роботи в зимових умовах та звернув увагу керівників підприємств, установ і організацій району на необхідності подальшого проведення заходів з енергозбереження. Керівникам бюджетних установ району доручено взяти під особистий контроль питання заготівлі дров підпорядкованими установами з метою економії використання природного газу.

За підсумками проведення розширеного засідання Колегії райдержадміністрації будуть прийняті відповідні розпорядження.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва