back

26 вересня 2014

Триває підготовка проекту Програми економічного і соціального розвитку району на 2015 рік


Сьогодні в райдержадміністрації проведено семінар-нараду з підготовки проекту Програми економічного і соціального розвитку Корюківського району на 2015 рік.

Участь у нараді взяли представники управлінь, відділів, структурних підрозділів районної державної адміністрації, підприємств та організацій району всіх сфер діяльності.

Начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації Олена Янченко проаналізувала стан виконання Програми економічного і соціального розвитку району за 8 місяців поточного року.

Далі учасники наради обговорили основні прогнозні показники та напрямки розвитку району в 2015 році, враховуючи положення Державної Стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 року за № 385.

Пріоритетними при формування Програми визначено інвестиційний розвиток району, залучення позабюджетних, донорських та інших коштів для покращення умов соціальної сфери та стимулювання розвитку бізнесу.



За повідомленням відділу економічного розвитку,
торгівлі та інфраструктури
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва