back

26 вересня 2014

Благодійна циркова вистава для дітей


З розвитком подій на Сході та Півдні України, останнім часом, як на території всієї України, так і в нашому регіоні, зокрема, спостерігається значне посилення потоку вимушених переселенців. За останніми даним, від початку хвилі переселень і донині на території Корюківського району перебуває 182 осіб, які становлять 71 сімей, де виховується 56 дітей. Усі вони потребують матеріальної та моральної підтримки. Також у нашому районі є родини, члени яких мобілізовані до лав збройних сил України. На сьогодні близько трьох сотень осіб зазначеної категорії виконують військовий обов’язок. У сім’ях мобілізованих виховується 104 дітей різного віку. На сьогоднішній день категорія вимушених переселенців та родин мобілізованих є пріоритетними напрямками роботи Корюківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Ці люди дійсно перебувають у складних життєвих обставинах і потребують допомоги.

І саме від того, на скільки злагодженими будуть дії законодавчих, виконавчих та місцевих органів влади, залежить і масштабність даних явищ, і рівень їх проблематичності.

25 вересня до Корюківки приїхав справжній український цирк «Олімп». Корюківський центр соціальних служб організував безкоштовний перегляд вистави для 50 дітей переселенців та дітей, батьки яких мобілізовані на військову службу. Була представлена цікава програма, де виступали гімнасти на перекладинах, акробати на батуті, жонглери, повітряні гімнасти та багато іншого. Циркова феєрія подарувала гарний настрій та позитивні емоції, які так необхідні в наш час і дітям і дорослим…



За повідомленням
Корюківського районного центру
соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

вапр
ууц
цуе
еку
паврва