back

26 вересня 2014

Основне завдання сьогодні — економія електроенергії


На цьому наголошував голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха під час наради з питань роботи підприємств, установ і організацій в умовах можливого відключення електроенергії.

Участь у нараді взяли представники підприємств, установ і організацій – основних споживачів електроенергії в районі. Також на нараді був присутніх представник інспекції Держенергонагляду Микола Осипенко.

В умовах можливих відключень електропостачання, району електричних мереж поставлено завдання розробити та узгодити з підприємствами-споживачами графіки відключення електроенергії у часи пікових навантажень. Підприємствами, установами та організаціями, відповідно, будуть розроблені гнучкі графіки роботи з максимальним урахуванням навантаження на лінію електропередач, а також вживатимуться всі можливі заходи для економії електроенергії. Ними також буде здійснено внутрішній аудит використання електроенергії з метою зменшення обсягів її використання.

Голова районної державної адміністрації доручив РЕМу проаналізувати можливість переносу навантаження на лініях електропередач.

Бюджетним установам, у першу чергу Корюківській центральній районній лікарні, було поставлене завдання забезпечити готовність резервних джерел енергопостачання та заготівлю палива для них.

Віктор Чернуха також наголосив на важливості роз’яснення населенню через місцеву газету інформації про необхідність економного використання електроенергії в умовах кризової ситуації.

Дане питання знаходиться на контролі та найближчим часом буде знову розглянуте на розширеному засіданні комісії з питань ТЕБ та НС.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва