back

26 вересня 2014

Про зміни в законодавстві — з секретарями виконавчих комітетів місцевих рад району


26 вересня в районній державній адміністрації проведено семінар-нараду з секретарями виконкомів місцевих рад з актуальних питань.

До присутніх звернулась завідуюча Корюківською державною нотаріальною конторою Світлана Гайдук, яка розповіла про порядок вчинення нотаріальних дій, роботу з єдиними та державними реєстрами, що функціонують в системі Міністерства юстиції України.

Про нове в сімейному законодавстві України розповіла начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби в Корюківському районі Наталія Кугук.

Заступник начальника управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Світлана Лемешко звернула увагу секретарів виконкомів на зміни в законодавстві щодо про призначення субсидій.

На нараді також розглядалось питання позачергових виборів до Верховної Ради України, що відбудуться 26 жовтня поточного року. Зокрема, мова йшла про подання відомостей поновлення до Державного реєстру виборців, матеріально –технічного забезпечення дільничних виборчих комісій. Роз’яснення з даного питання надала начальник відділу Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Наталія Милейко.

З питань виконавської дисципліни, роботи із зверненнями громадян, дотримання інструкції з діловодства доповіли керуюча справами Корюківської районної ради Валентина Погребна, та заступник керівника апарату, начальник відділу організаційно-кадрової роботи апарату районної державної адміністрації Ірина Нога.

Учасники семінару-наради обговорювали підняті питання та мали змогу отримати компетентні відповіді.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва