back

19 вересня 2014

Голова районної державної адміністрації привітав трудовий колектив ДП «Корюківське лісове господарство» з наступаючим професійним святом


Щирі слова вітань з наступаючим професійним святом Віктор Чернуха висловив під час зустрічі з трудовим колективом державного підприємства «Корюківське лісове господарство».

Голова райдержадміністрації подякував працівникам підприємства за невтомну працю, побажав подальших успіхів у трудовій діяльності та в особистому житті, сімейного благополуччя, процвітання виробництву.

Очільник району відмітив згуртованість трудового колективу, про що свідчать його досягнення в галузі лісового господарства.

Приєднуючись до привітань, директор підприємства Петро Погребняк зазначив, що ліс — це і тепло, і будматеріали, і відпочинок, та головне, що це — «легені» Планети. І саме працівники лісового господарства, як ніхто розуміють значення лісу в житті людства. Керівник зауважив, що успіхи підприємства відзначаються на обласному і загальнодержавному рівнях. Так, Указом Президента України № 676/2014 «Про відзначення нагородами України з нагоди Дня незалежності України» — за вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм почесне звання «Заслужений працівник лісового господарства» присвоєно Олександру Сидоренку, лісничому Тихоновицького лісництва Корюківського лісогосподарського підприємства.

Під час урочистої зустрічі, кращим працівникам ДП «Корюківське лісове господарство» було вручено Почесні грамоти і Подяки.



Довідково:

Сьогодні на державному підприємстві «Корюківське лісове господарство» працює 343 працівники. Щороку підприємство висаджує близько 200 га лісу на своїх землях та землях запасу.

За І півріччя поточного року на території в 93 га проведено рубки догляду за лісом, санітарної рубки для оздоровлення лісів, пов’язаних з веденням лісового господарства — на площі 203 га.

Окрім цього, значна увага приділяється охороні лісу від пожеж, шляхом влаштування мінералізованих смуг та протипожежних розривів.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва