back

19 вересня 2014

З нагоди професійного свята працівників лісогосподарської галузі


19 вересня в районному комунальному спеціалізованому лісогосподарському підприємстві «Корюківкаліс» відбулись урочистості.

З наступаючим святом — Днем працівника лісу, трудовий колектив підприємства привітали голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха та голова районної ради Михайло Баклажко.

Висловлюючи вдячність за самовіддану працю, голова райдержадміністрації відзначив молодих працівників підприємства, які наполегливо та старанно виконують покладені на них обов’язки. Віктор Чернуха також відзначив важливу роль підприємства у відтворенні лісу, результатами якого будуть користуватись прийдешні покоління.

«Не дивлячись на нелегкі часи та роботу в умовах складної конкуренції, ваше підприємство має певні досягнення та гарні результати», — зазначив Михайло Баклажко. Голова районної ради побажав лісникам нових успіхів і здобутків у роботі.

Звертаючись до колективу, директор РК СЛП «Корюківкаліс» Олексій Іллюченко подякував за плідну і злагоджену роботу, про яку свідчать певні здобутки: систематичне виконання планових показників, успішне виконання завдань по реалізації продукції та ін..

Керівник підприємства відзначив, що наразі триває модернізація підприємства. Значно покращує результати роботи нещодавно придбаний 16-тонний автомобільний вантажопідйомний кран з електроприводом. Особлива увага, за словами Олексія Іллюченка, приділяється роботі по лісовпорядкуванню.

Колективу бажали благополуччя, миру та злагоди, а підприємству — економічного і фінансового росту.

Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради, а також відзнаками по галузі лісового господарства були нагороджені кращі працівники підприємства.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва