back

18 вересня 2014

Поважний ювілей поважного ветерана


Сьогодні 90-річний ювілей святкує знана і високоповажна в районі людина, ветеран Великої Вітчизняної війни Михайло Мойсійович Кобижча.

Сердечні слова привітань ювіляр приймав від рідних, близьких, знайомих, побратимів, учнівської молоді.

До щирих вітань і побажань долучились голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха, заступник голови районної ради Володимир Мартинович, голова районної організації ветеранів України Наталія Шелудько, члени ветеранського активу. Ювіляру бажали активного довголіття, міцного здоров’я, миру і злагоди, благополуччя та душевної гармонії.

Окрім теплих слів подяки за невтомну працю, щирість та доброту, яку несе ветеран через усе своє життя, Михайло Мойсійович отримав квіти і цінні подарунки.

Михайло Кобижча належить до тієї категорії людей, про яких кажуть «Він сталевого гарту». І це дійсно так. Не дивлячись на поважний вік, сьогодні він щиро приймав гостей, як завжди з відкритим серцем та незмінною посмішкою, розповідав про своє життя, наповнене багатьма випробуваннями та цікавими історіями. А розповісти йому є про що, за плечима великий життєвий досвід: нелегке дитинство, воєнна юність, роки відбудови держави, невтомна праця в ім’я своєї країни. Сьогодні Михайло Кобижча — незмінний учасник районних заходів з нагоди пам’ятних дат, займає активну громадську позицію в патріотичному вихованні підростаючого покоління.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва