back

17 вересня 2014

Рятувальників привітали професійним святом


Оберігати державу та її громадян від пожеж і надзвичайних ситуацій завжди було благородною справою. Важко переоцінити внесок працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадян у справі ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, захисту життя і здоров'я людей. Тому щорічно, 17 вересня, держава вшановує тих, хто щодня йде на самопожертву заради спасіння інших.

Організацію та координацію у сфері цивільного захисту, запобігання та організації реагування на надзвичайні ситуації в Корюківському районі покладено на Другий Державний пожежно-рятувальний загін Територіального управління МНС України в Чернігівській області.

Сьогодні з професійним святом співробітників служб надзвичайних ситуацій привітали: Корюківський міський голова Ігор Матюха, заступник голови районної ради Володимир Мартинович та керівник апарату районної державної адміністрації Олександр Безнісько.

Розпочинаючи урочисте зібрання, начальник загону Олександр Мотчаний звернувся зі словами подяки до колег, які відзначаються самовідданою та наполегливою працею. Крім високого рівня професіоналізму, Олександр Мотчаний відзначив і відмінний рівень підготовки особового складу загону, який у цьому році зайняв почесне І місце у змаганнях з пожежно-прикладних видів спорту.

У зверненнях представників влади звучали слова подяки за благородну справу. Членам трудового колективу пожежно-рятувального загону бажали міцного здоров’я, миру та злагоди, достатку і благополуччя.

На захід також були запрошені ветерани праці, які багато років своєї трудової діяльності віддали саме цій службі — Андрій Матюха та Василь Боднарський. Зі словами привітань до колективу звернувся Андрій Матюха, який побажав рятувальникам успіхів у роботі, сімейного затишку і добробуту, збереження власного життя і здоров’я в таких тяжких умовах праці.

За багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня рятівника кращим працівникам вручено почесні відзнаки.

Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено Омеляненка Віталія Антоновича – начальника 9 державної пожежно-рятувальної частини м.Корюківка 2 державного пожежно-рятувального загону Управління ДСНС України у Чернігівській області та Макаренка Олексія Олександровича – старшого водія 9 державної пожежно-рятувальної частини м.Корюківка 2 державного пожежно-рятувального загону Управління ДСНС України у Чернігівській області.

Почесну грамоту районної ради вручено Радченку Олександру Олександровичу — старшому прапорщику цивільного захисту, командиру відділення 9 державної пожежно-рятувальної частини м.Корюківка 2 державного пожежно-рятувального загону Управління ДСНС України у Чернігівській області.

Почесною грамотою міської ради нагороджено Терницького Володимира Михайловича – начальника караулу 9 державної пожежно-рятувальної частини м.Корюківка 2 державного пожежно-рятувального загону Управління ДСНС України у Чернігівській області.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва