back

16 вересня 2014

Гімназійні олімпійські ігри загартовують спортивний дух


12 вересня у рамках Олімпійського тижня в Корюківській гімназії відбулись перші гімназійні олімпійські ігри.

День видався по-справжньому спортивним, адже розпочався з ранкової зарядки, до якої долучилися всі учні гімназії.

Урочисте відкриття започаткованих гімназійних олімпійських ігор розпочалось з привітання директора навчального закладу Віри Якушиної. На урочисте відкриття змагань була запрошена і головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та у справах сім’ї, молоді, спорту районної державної адміністрації Дарина Колухонова. Вже традиційним стало виконання всім колективом закладу Державного Гімну України.

Учасниками «олімпійських ігор» були представники всіх класів, але справжнім сюрпризом стала участь у змаганні з боулінгу команди класних керівників, а в комбінованій естафеті, серед команд 5-7 класів — команди вчителів.

Всі учасники отримали позитивні емоції та заряд енергії від змагань. Захід завершився нагородженням переможців грамотами та подарунками.

У змаганнях з ударів на точність з 10 метрів перемогу отримав Нечитайло Владислав, учень 6 (10) класу; у стрибках через скакалку перемогла Зубенко Дарія, учениця 1 (5) класу; найвлучнішим у кидках м’ячем у ціль виявився Муха Андрій, учень 7 (11) класу, а в кидках м’ячем у баскетбольне кільце — Шматок Іван, учень 6 (10) класу; у змаганнях з боулінгу серед учнів перемогу здобув учень 6 (10) класу Кованьов Максим, а серед учителів — класний керівник 4 (8) класу Кир’ян Юлія.

Серед команд усіх класів гімназії в комбінованій естафеті перемогу здобули команди 2 (6), 3 (7) та 5 (9) класів. Також була відзначена збірна команда вчителів.

Захід пройшов під гаслом «Швидше, вище, сильніше».

Започатковані змагання за участі педагогічного колективу стануть прикладом для наслідування підростаючому поколінню.



За повідомленням відділу з питань цивільного захисту,
оборонної роботи та у справах сім’ї,
молоді, спорту райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва