back

03 вересня 2014


Голова районної державної адміністрації провів нараду з керівниками територіальних громад


3 вересня під головуванням Віктора Чернухи відбулась нарада з керівниками територіальних громад району. Участь у нараді взяв голова районної ради Михайло Баклажко.

Під час наради було обговорено ряд актуальних питань життєдіяльності громад і району в цілому. Зокрема, голова районної державної адміністрації зосередив увагу керівників громад на питанні проведення мобілізаційних заходів. У своєму зверненні, очільник району наголосив на тому, що в межах чинного законодавства органи місцевого самоврядування повинні сприяти районному військкомату у виконанні мобілізаційних завдань, забезпечувати належну життєдіяльність установ на відповідній території. Віктор Чернуха рекомендував керівникам територіальних громад переглянути закони України, що визначають і регулюють роль органів місцевого самоврядування в даному питанні.

Голова районної державної адміністрації наголосив також на тому, що основним завданням, на сьогодні, є всіляка допомога і підтримка сімей мобілізованих, підтримання спокою та стабільної суспільної ситуації на місцях.

Також, ще раз звернув увагу присутніх на необхідності проведення роз’яснювальної роботи серед жителів громад з метою недопущення розповсюдження захворювання домашніх тварин на африканську чуму свиней.

До присутніх звернулась завідувач сектору землеустрою та оцінки земель відділу Держземагенства в Корюківському районі Світлана Олійник щодо узгодження та затвердження графіків оновлення грошової оцінки населених пунктів.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва