back

03 вересня 2014


Хід виконання Плану заходів по оздоровленню території с.Охрамієвичі від африканської чуми свиней розглянули на розширеному засіданні протиепізоотичної комісії


3 вересня за участі голови районної державної адміністрації Віктора Чернухи, голови районної ради Михайла Баклажка, селищного, сільських голів, керівників служб, які беруть участь у заходах по оздоровленню території села Охрамієвичі від африканської чуми свиней, відбулось засідання районної протиепізоотичної комісії.

Заступник голови районної державної адміністрації, голова комісії Олексій Мірошниченко повідомив присутнім, що з метою відшкодування майнової шкоди, завданої жителям громади внаслідок запровадження карантину (карантинних обмежень) тварин, у зв’язку з проведенням процедур і робіт щодо ліквідації особливо небезпечних (карантинних) хвороб необхідно затвердити розмір завданої майнової шкоди (збитків).

Голова комісії зупинився на виконанні основних пунктів Плану по оздоровленню території с.Охрамієвичі від африканської чуми свиней. Він акцентував увагу присутніх на неухильному і своєчасному виконанні пунктів Плану. Представники відповідальних за виконання плану служб доповіли про стан вжиття заходів та щодо певних недоліків.

Головний державний інспектор ветмедицини управління державної ветеринарної медицини в Корюківському районі Олександр Ващенко звернувся до керівників територіальних громад з проханням проводити серед населення роз’яснювальну роботу щодо вжиття запобіжних заходів з метою недопущення розповсюдження захворювання.

Комісією було прийнято рішення про затвердження розміру завданої майнової шкоди (збитків), встановлення початку карантинного періоду з моменту завершення дератизаційних робіт на визначеній території та опублікування прийнятих рішень в районній газеті «Маяк».



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва