back

02 вересня 2014


Про актуальні питання на щотижневій нараді


2 вересня голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха провів щотижневу галузеву нараду з керівниками підпорядкованих управлінь, відділів, структурних підрозділів, працівниками апарату районної державної адміністрації з поточних питань.

На нараді були обговорені актуальні питання, зокрема, щодо забезпечення населення скрапленим газом, готовності закладів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період.

Особливу увагу присутніх голова районної державної адміністрації звернув на ситуацію зі спалахом захворювання свиней на африканську чуму. Очільник району наголосив відповідним службам на неухильному виконанні Плану заходів по оздоровленню території с.Охрамієвичі, Корюківського району від африканської чуми свиней та вжитті всіх запобіжних заходів з метою недопущення розповсюдження захворювання.

«Одним із найбільш важливих завдань на сьогодні є підтримка сімей мобілізованих до лав Збройних Сил України. Такі сім’ї наразі потребують значної уваги і допомоги з боку влади і громадськості, — зауважив Віктор Чернуха. — Це питання повинно бути під постійним контролем керівників територіальних громад та закріплених за цими громадами працівників районної державної адміністрації», — наголосив голова райдержадміністрації.

Окрім цього, на нараді були обговорені плани роботи структурних підрозділів районної державної адміністрації на поточний тиждень, розглянуті питання автобусного сполучення та легалізації робочих місць.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва