back

01 вересня 2014


Голова райдержадміністрації привітав учнівський і педагогічний колектив міської школи з початком нового навчального року та з 10-річним ювілеєм навчального закладу


1 вересня загальноосвітні навчальні заклади району відкрили двері для своїх учнів, і свято Першого дзвоника сповістило про початок нового 2014 - 2015 начального року.

У цей день почесні гості завітали на свято знань та з нагоди відзначення 10-річного ювілею до Корюківської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 4.

Першим із початком нового навчального року привітав учнів і вчителів директор школи Олег Гайовий. Він побажав колективу навчального закладу натхнення, успіхів і нових досягнень. Директор школи також подякував уповноваженим шефам та спонсорам за всебічну підтримку навчального закладу.

До гостей урочистої лінійки звернувся голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха. «День знань — це чудове свято, яке розпочинає новий навчальний рік, єднає усі покоління громадян нашої країни. День знань став по-справжньому всенародним святом молодості і надій. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України та до людини, як найбільших гуманістичних цінностей», — сказав голова районної державної адміністрації. Він побажав гостям свята, дітям і педагогам миру, добра і благополуччя.

До привітань приєднались шефи — приватні підприємці, представники районної та міської влади, уповноважені від підприємств та установ району.

Від присутніх на святі гостей, спонсорів та закріплених шефів школа отримала цінні подарунки, які стануть у пригоді педагогічно-учнівському колективу школи у навчальному процесі.

Першокласники вітали гостей зі святом віршами, а старшокласники привітали патріотичними піснями й танцями.

Традиційно пролунав перший дзвоник і учні зі своїми вчителями знову завітали до рідної школи.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва