back

29 серпня 2014

Відбулась серпнева конференція педагогічних працівників


29 серпня у Корюківській гімназії відбулась серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти району.

Участь у роботі конференції взяли участь: голова Корюківської районної державної адміністрації Віктор Чернуха, заступник голови районної ради Володимир Мартинович, керівники та педагогічні колективи загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, працівники відділу освіти, методичного кабінету.

З доповіддю про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, та позашкільної освіти у 2013-2014 навчальному році та підготовки до 2014-2015 навчального року виступила начальник відділу освіти Лариса Остапенко.

В обговоренні доповіді взяли участь: голова Корюківської районної організації профспілки працівників освіти Алла Кириченко, методист із психологічної служби відділу освіти районної державної адміністрації Сергій Коробко, методист Корюківського дошкільного навчального закладу №4 Любов Мисник, директор Холминської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Олександр Шевчик, директор Забарівської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. Алла Тищенко, директор Холминського будинку творчості дітей та юнацтва Ніна Коморна, завуч Козилівської загальноосвітньої школи Любов Мехед.

До працівників освітньої галузі звернувся голова райдержадміністрації Віктор Чернуха, який наголосив, що одним із пріоритетних завдань сьогодні є модернізація освіти, покращення якості надання освітніх послуг та забезпечення рівного доступу до освітніх послуг усім дітям району. «Особливу увагу слід приділити патріотичному вихованню молоді», — зауважив Віктор Чернуха.

У рамках конференції за сумлінну педагогічну діяльність, вагомі успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління кращих працівників галузі було нагороджено Почесними відзнаками. Молодим вчителям, які цього року прибули на роботу у навчальні заклади району, вручені трудові книжки.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва