back

Триває ремонт поліклінічного відділення Корюківської ЦРЛ

22 серпня 2014


У Корюківській центральній районній лікарні триває ремонт поліклінічного відділення. На ремонт поліклініки вже освоєно 200 тис. грн.. коштів мецената — ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП». Наразі основна увага приділяється третьому поверху, хоча ремонтні роботи ведуться і на нижніх поверхах будівлі. До робіт задіяно 35 будівельників, які штукатурять стелю та стіни, кладуть плитку на підлогу, виконують електромонтажні роботи та утеплюють вікна.

З ходом ремонтних робіт ознайомився голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха спільно з заступником голови районної ради Володимиром Мартиновичем та представниками ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП» Віктором Мураєм і Наталією Кононовою.

За словами головного лікаря Корюківської центральної районної лікарні Сергія Пивовара, ремонт планується завершити за півроку. І хоча левову частину робіт фінансує фабрика технічних паперів, жителі району не залишились осторонь такої необхідної справи. Було розпочато благодійну акцію «Ремонтуємо поліклініку», до якої долучаються трудові колективи підприємств, установ і організацій району, небайдужі корюківчани.

Власними силами лікарні вже проведено косметичний ремонт ряду кабінетів та приміщень. Ремонтні роботи наразі тривають.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва