back

Підготовка до святкування Першого дзвоника

20 серпня 2014


20 серпня голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха провів нараду з керівниками-шефами та уповноваженими з питань забезпечення навчально-виховного процесу в закладах освіти району. У нараді також взяв участь голова районної ради Михайло Баклажко.

Про проведення свята Першого дзвоника, підготовку закладів освіти до нового навчального року та про участь керівників-шефів та уповноважених у святі Першого дзвоника в загальноосвітніх школах району інформувала присутніх начальник відділу освіти районної державної адміністрації Лариса Остапенко. У своєму виступі вона зазначила, що учнівський контингент у новому навчальному році складатиме 2731 учень. Вона відмітила, що в цьому році школи району поповняться 8-ма молодими спеціалістами. У своєму виступі Лариса Остапенко звертала увагу присутніх на забезпечення шкіл підручниками та завершення поточного ремонту шкільних автобусів. За словами начальника відділу освіти внутрішні ремонтні роботи приміщень шкіл уже завершені, школи готові прийняти учнів. Триває обговорення питання забезпечення гарячим харчуванням школярів.

Лариса Остапенко подякувала всім, хто надав посильну допомогу у проведенні ремонтів приміщень навчальних закладів, запросила шефів відвідати 1 вересня перший урок у новому 2014-2015 навчальному році під назвою «Україна – єдина країна», який у всіх школах району буде присвячений патріотичному вихованню учнівської молоді.

Підводячи підсумки наради, голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха закликав присутніх відповідально поставитись до питання проведення свята Першого дзвоника.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва