back

Підведено підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району за І півріччя 2014 року

19 серпня 2014


19 серпня відбулось розширене засідання Колегії спільно з Президією районної ради, під головуванням голови районної державної адміністрації Віктора Чернухи.

Засідання відбулось за участі голови районної ради Михайла Баклажка, керівників управлінь і відділів районної державної адміністрації, підприємств, установ і організацій району, керівників територіальних громад.

Першим на порядок денний було винесено питання про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району за І півріччя 2014 року. З доповіддю по даному питанню виступила начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації Олена Янченко. Зі співдоповіддю виступили: начальник відділу освіти районної державної адміністрації Лариса Остапенко, начальник фінансового управління районної державної адміністрації Валентина Єременко, Хотіївський сільський голова Раїса Пилипенко, Директор РКСЛП «Корюківкаліс» Олексій Іллюченко та заступник головного лікаря Корюківської центральної районної лікарні Володимир Шумилін.

Підводячи підсумки засідання Колегії, голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха зауважив, що за перше півріччя всі показники Програми економічного і соціального розвитку району виконані і знаходяться на рівні обласних показників. Проте, він закликав присутніх докласти всіх можливих зусиль для забезпечення роботи підпорядкованих підприємств, установ та організацій на належному рівні. Адже, від їх роботи залежить добробут людей, які на них працюють, та розвиток всього району.

Голова райдержадміністрації подякував працівникам бюджетних установ, які з розумінням віднеслись до проблем з виплатою заробітної плати і допомагають економити бюджетні кошти, в тому числі, і йдучи у відпустки без збереження заробітної плати.

Окрім цього, Колегією було розглянуті питання виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян дотримання законодавства України щодо протидії корупції.

По закінченню засідання Колегії районної державної адміністрації були прийняті відповідні рішення.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва