back

Про пріоритетні завдання — на галузевій нараді

28 липня 2014


28 липня голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха провів галузеву нараду з керівниками підпорядкованих управлінь, відділів, структурних підрозділів, працівниками апарату райдержадміністрації з питань виконання Програми економічного і соціального розвитку та з інших поточних питань.

Під час наради було обговорено плани роботи структурних підрозділів райдержадміністрації на тиждень, визначено пріоритетні завдання та напрямки. Одним із таких напрямків є проведення заходів по легалізації робочих місць. Цим наразі займається відповідна робоча група, створена при райдержадміністрації.

Було розглянуто питання ходу літньої оздоровчої кампанії. Учасники наради обговорили показники оздоровлення у порівнянні з минулорічними, визначили проблеми та можливі шляхи їх вирішення.

Голова райдержадміністрації також зупинився на питанні ремонту поліклінічного відділення Корюківської центральної районної лікарні. Він рекомендував керівництву медичного закладу продовжити роботу по залученню позабюджетних коштів для покращення матеріально-технічної бази ЦРЛ і тримати це питання під контролем.

Підводячи підсумки наради, голова районної державної адміністрації звернув увагу головних розпорядників бюджетних коштів на виконання розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 13 червня 2014 року №333 «Про додаткові заходи щодо забезпечення виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ у 2014 році». Він, зокрема, зауважив, що сьогодні основне завдання галузевих керівників, керівників установ і організацій полягає у вишукуванні резервів та їх направленні на виплату заробітної плати своїм працівникам.

Віктор Чернуха також акцентував увагу присутніх на належній підготовці та проведенні заходів з нагоди знаменних і пам’ятних дат, що відзначатимуться в серпні.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва