back

60-річчя Корюківської фабрики технічних паперів

21 серпня 2009

Шановні працівники та ветерани ВАТ «КФТП»!

Від щирого серця вітаємо вас з 60-ю річницею від дня заснування вашого підприємства!

Професіоналізм і наполеглива праця енергійного, цілеспрямованого, кваліфікованого трудового колективу зробили ВАТ «Корюківська фабрика технічних паперів» лідером виробництва шпалер в Україні, продукція якого користується попитом в усьому світі.

Завдяки творчому підходу до справи, використанню кращого світового досвіду працівники ВАТ «КФТП» сягнули елітного професійного рівня. Продукція, випущена під маркою «Слов’янські шпалери» стала конкурентоспроможною не тільки на внутрішньому, а й на міжнародному ринку та за якістю відповідає найвищим світовим стандартам, що підтверджено багатьма міжнародними сертифікатами якості.

Переконані, що впроваджуючи сучасні технології та масштабні програми технічного переоснащення, підприємство й надалі нарощуватиме обсяги і якість виробництва, посилюватиме конкурентоспроможність на зовнішніх ринках, відіграватиме ще більшу роль у розвиткові вітчизняної економіки.

Зичимо вашому підприємству і надалі діяти з не меншою енергійністю, самовіддачею, результативністю.

Бажаємо нових виробничих здобутків, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, родинного достатку, добра і злагоди! Хай ювілейний рік стане роком старту нових успішних проектів, точкою відліку нового етапу розвитку.


Голова районної державної адміністрації
Голова районної ради
В.І.Чернуха
В.Д.Хроленко

вапр
ууц
цуе
еку
паврва