04 лютого 2019

 

Інформація про стан розгляду  запитів на публічну інформацію у Корюківській райдержадміністрації за  січень-грудень 2019 р.

Інформація про стан розгляду запитів на публічну інформацію у Корюківській райдержадміністрації за  січень-листопад 2019 р.

Інформація  про стан розгляду запитів на публічну інформацію у Корюківській райдержадміністрації  за січень-жовтень 2019 р.

Інформація про стан розгляду запитів на публічну інформацію у Корюківській райдержадміністрації за січень-вересень2019 р.

Інформація про стан розгляду запитів на публічну інформацію у Корюківській райдержадміністрації за січень - серпень 2019 р.

Інформація про стан розгляду запитів на публічну інформацію у Корюківській райдержадміністрації за  січень-липень 2019р.

Інформація про стан розгляду запитів на публічну інформацію у Корюківській райдержадміністрації за  січень-червень 2019 р. 

Інформація про стан розгляду запитів на публічну інформацію у Корюківській райдержадміністрації за січень-травень 2019р.

Інформація про стан розгляду запитів на публічну інформацію у Корюківській райдержадміністрації за січень-квітень 2019р.

Інформація про стан розгляду запитів на публічну інформацію у Корюківській райдержадміністрації за  січень-березень 2019 р.

Інформація  про стан розгляду запитів на публічну інформацію у Корюківській райдержадміністрації  за  січень-лютий 2019 р

Інформація про стан розгляду запитів на публічну інформацію у Корюківській райдержадміністрації за січень2019 року

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва