back

Заходи з нагоди 18-ї річниці Незалежності України

31 серпня 2009

24 серпня 2009 року в місті Корюківці та населених пунктах району з нагоди Дня незалежності проведено покладання квітів до пам’ятників історії.

У покладання взяли участь голова райдержадміністрації В.І.Чернуха, заступник голови районної ради Г.Г.Чорний, Корюківський міський голова І.В.Матюха, ветерани Великої Вітчизняної війни, представники районних управлінь, міських підприємств, установ та організацій.

У районному будинку культури відбувся кіноконцерт «Хай буде вільна Україна на всі віки, на всі роки».

Під час проведення урочистого заходу з вітальним словом до присутніх звернулися голова районної державної адміністрації В.І.Чернуха та заступник голови районної ради Г.Г.Чорний.

За професіоналізм та з нагоди свята отримав Подяку голови облдержадміністрації заступник голови райдержадміністрації з фінансово-економічних та соціальних питань Ющенко М.П. Ряд кращих працівників району були нагороджені Почесними грамотами райдержадміністрації, районної ради та цінними подарунками

.

Під час заходу голова райдержадміністрації В.І.Чернуха в урочистій атмосфері вручив паспорти громадян України юним корюківчанкам Ганні Корінь і Ганні Кузьминській

.

У цей же день у місті було проведено ряд спортивних заходів, присвячених 18-ій річниці Незалежності України. Зокрема, на центральній площі міста відбувся легкоатлетичний пробіг, на міському пляжі - першість міста з паркового волейболу, а також змагання "Веселі старти". Працювала ігротека для дітей.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва