back

Шановні підприємці Корюківщини !

05 вересня 2009

Уже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято запроваджене з урахуванням великої ролі підприємництва в здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки.

Ваша наполеглива праця, діловитість, уміння втілювати задумане у реальні справи значною мірою обумовили економічне зростання району, завдяки чому збільшуються видатки на соціальний захист, освіту, охорону здоров’я, створюються нові робочі місця.

Щиро зичимо вам витримки і мужності, рішучості і наполегливості, економічної та соціальної стабільності, впевненості у майбутньому, успішного здійснення професійних, творчих, особистих задумів. Нехай натхнення та плідні партнерські стосунки допомагають досягти високих показників у вашій діяльності.

Бажаємо вам міцного здоров’я, успіхів у бізнесі, вдалих угод, надійних партнерів і щоб удача та надія ніколи не залишали вас.

Голова районної державної адміністрації В.І.Чернуха
Голова районної ради В.Д.Хроленко
вапр
ууц
цуе
еку
паврва