back

Свято «Першого дзвоника» пройшло в усіх школах Корюківського району

01 вересня 2009

Сьогодні в усіх школах району напрочуд урочисто і святково. Море квітів, дещо розгублені першокласники, схвильовані батьки, усміхнені вчителі. Для всіх 1 вересня – незабутній день, який супроводжує людину через усе життя, живить чудовими спогадами про сповнені враженнями радісні та безтурботні шкільні роки.

У святі шкільного дзвоника в різних навчальних закладах району взяли участь керівники та представники місцевої влади, депутати, поважні гості.

Голова Корюківської районної державної адміністрації В.І.Чернуха завітав до ЗОШ І-ІІІ ст. № 1. Серед шкіл міста вона має своє обличчя, неповторну більш як 85-річну історію і свій шлях у майбутнє.

Віктор Іванович привітав школярів, освітян та батьків із Днем знань від себе особисто та районної влади і побажав щасливих доріг у житті. А також передав найщиріші вітання та побажання від Президента України Віктора Ющенка.

Цій же школі від імені облдержадміністрації В.І. Чернуха презентував автобус. Подарунок буде доречним для школярів з навколишніх сіл, які вчитимуться у місцевій школі. Учнів тепер привозитиме на заняття шкільний автобус.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва