back

Засідання Колегії райдержадміністрації

05 вересня 2009

4 вересня 2009 року відбулося засідання Колегії райдержадміністрації.

Провів засідання голова районної державної адміністрації В.І.Чернуха.

У роботі Колегії райдержадміністрації взяли участь заступник голови районної ради, заступники голови райдержадміністрації, керівник апарату, керівники управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, міський, селищний, сільські голови, керівники підприємств житлово-комунального господарства району.

Порядок денний:
  • Про готовність паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та бюджетної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2009-2010 років (доповідав Ващенко О.І. - перший заступник голови райдержадміністрації; в обговоренні виступили Іваненко В.Г. – начальник відділу освіти райдержадміністрації, Биков О.М. – начальник житлово-експлуатаційної контори, Рубець П.М. – Козилівський сільський голова, Лисенко О.В. – Будянський сільський голова).
  • Про виконання районної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2007-2011 роки (доповідала Павленко Я.М. – начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації; виступили Кукуюк М.Д. – директор Корюківської дитячої юнацької спортивної школи, Смальоха В.П. – Шишківський сільський голова).
  • Про виконання районної Програми по виконанню обласної Комплексної програми профілактики злочинності на 2005-2010 та про стан виконання на території району постанови Кабінету Міністрів України від 11 травня 2006 року № 623 «Про затвердження Державної програми подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2006-2010 роки» (доповідали Коноваленко В.І. – начальник Корюківського районного відділу УМВС в Чернігівській області та Одерій О.А. – начальник служби у справах дітей райдержадміністрації; в обговоренні взяв участь Кожанівський Д.В. – старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Корюківського РВ УМВС).

Підвів підсумки засідання Колегії райдержадміністрації голова районної державної адміністрації В.І.Чернуха.

За підсумками проведення Колегії райдержадміністрації будуть прийняті відповідні розпорядження.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва