back

ЗІ СВЯТОМ ПЕРЕМОГИ !!!

09 травня 2009

ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ !

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ КОРЮКІВЩИНИ !

Сердечно вітаємо вас із всенародним святом – Днем Перемоги !

Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.

У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав перемогу.

Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою.

Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за ваш безсмертний подвиг у найжорстокішій війні, яку знало людство.

Ми у вічному боргу перед вами за вашу мужність, силу духу, самопожертву, які ви виявили в боях за рідну землю.

Щиро бажаємо вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я, довгих років активного життя, родинного затишку і тепла. Нехай зігріває всіх нас незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього рідної землі – неньки України.

В.о. голови райдержадміністрації В.І. Чернуха
Голова районної ради В.Д. Хроленко
Голова районної ради ветеранів О.В. Карманова
вапр
ууц
цуе
еку
паврва