back

Виїзне засідання розширеної наради райдержадміністрації

27 березня 2009

27 березня 2009 року відбулося виїзне засідання розширеної наради райдержадміністрації в Прибинській територіальній громаді.

У засіданні взяли участь голова районної ради В.Д. Хроленко, заступники голови райдержадміністрації М.П. Ющенко та А.І. Кун, начальник відділу регіонального розвитку, містобудування та архітектури райдержадміністрації Т.В. Бондаренко; міський, селищний та сільські голови.

Провів виїзне засідання розширеної наради райдержадміністрації в.о.голови районної державної адміністрації В.І. Чернуха.

На розгляд виїзного засідання розширеної наради райдержадміністрації було винесено такі питання:

  • Про виконання розпорядження в.о. голови районної державної адміністрації від 24 листопада 2008 року №503 «Про комплексний розвиток сільських територій».
  • Про підсумки проведеної роботи підприємствами та організаціями району по благоустрою населених пунктів за 2008 рік та заходи з благоустрою на 2009 рік.
  • Про стан підготовки до комплексної перевірки району щодо стану реалізації заходів державної політики у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, стану та організації роботи з питань техногенної і пожежної безпеки.
  • Про стан видачі державних актів замість сертифікатів на земельну частку (пай).
  • Про стан протидії корупції в районі.

Підвів підсумки виїзного засідання розширеної наради райдержадміністрації в.о.голови райдержадміністрації В.І.Чернуха.

За підсумками виїзної розширеної наради райдержадміністрації буде прийнято відповідне розпорядження.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва