back

23 лютого – День захисника Вітчизни

22 лютого 2009

23 лютого наш народ відзначає День захисника Вітчизни.

У цей день ми віддаємо данину поваги та вдячності тим, хто мужньо й самовіддано захищав нашу рідну землю, хто у наш час несе відповідальну та нелегку службу й охороняє наш із вами спокій, – нашим Захисникам.

Шановні земляки! Прийміть щирі поздоровлення із Днем захисника Вітчизни! Це свято, коли всі чоловіки, незалежно від віку, професії, соціального статусу, політичних переконань стають єдиною монолітною силою, що уособлює надійний захист для своєї родини, рідної землі, України. За доброю традицією у цей день ми вшановуємо наших дорогих ветеранів, які врятували світ від фашистських загарбників; військових, які стоять на захисті територіальної цілісності і недоторканості держави; усіх, кому довелось пройти нелегку армійську службу, хто народився справжнім чоловіком, який оберігає рідних і близьких людей.

Учасники бойових дій Великої Вітчизняної війни, воїни-«афганці», військові миротворці, як ніхто інший, добре знають ціну мирного життя. Вони достойно витримали іспит на мужність, силу духу, патріотизм, зразково виконали військовий і громадянський обов’язок. Нам є чим пишатися і є достатньо прикладів для виховання молодого покоління захисників Вітчизни.

Уже впродовж багатьох років цього дня віддається данина пошани всім чоловікам, які захищають спокій наших домівок, лицарям, здатним завжди підставити своє сильне плече чарівній половині людства.

Шановні захисники! Від щирого серця вітаємо вас із цим пам’ятним днем. Бажаємо вам та вашим рідним міцного здоров’я, чистого неба, благополуччя та оптимізму. Нехай злагода та добробут, святковий настрій і натхнення завжди будуть поруч з вами!

вапр
ууц
цуе
еку
паврва