back

Районний конкурс «Чоловік року -2008»

21 лютого 2009

20 лютого 2009 року в районному будинку культури відбувся конкурс «Чоловік року - 2008».

Конкурс проводиться вже другий рік поспіль за ініціативи райдержадміністрації. Організаторами його є відділи у справах сім’ї, молоді та спорту (начальник – Я.М.Павленко) і культури та туризму райдержадміністрації (начальник – Л.О.Бабич). Святкове дійство відбулося за сприяння Корюківської районної організації Спілки жінок України, КРГМО «Альянс 3000» та фінансової підтримки благодійного фонду «Слов’янський» (директор – Т.Г.Бондар).

Районний конкурс «Чоловік року - 2008» було присвячено Дню захисника Вітчизни.

А переможцями цьогорічного конкурсу в різних номінаціях стали 18 чоловіків, які в 2008 році досягли значних результатів у різних галузях народного господарства.

На зібранні були присутні в.о. голови райдержадміністрації В.І.Чернуха, заступник голови райдержадміністрації з гуманітарних та політико-правових питань А.І.Кун, заступник голови райдержадміністрації з фінансово-економічних та соціальних питань М.П.Ющенко, заступник голови районної ради Г.Г.Чорний.

Почесними гостями свята були ветерани Великої Вітчизняної війни, на їхню адресу пролунало багато привітань, а на пам’ять про захід ветерани отримали квіти.

Усіх присутніх у залі порадували своїми виступами учасники художньої самодіяльності міста – жіночий вокальний ансамбль «Чарівна», Євгенія Фролова та Катерина Калмик, Світлана Лобода та Валентина Арцибашева, Валерій Лобода, Анна Корінь, Ірина Кравченко, зразковий дитячий ансамбль «Ритм», танцювальний ансамбль РБК.


ПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ «ЧОЛОВІК РОКУ – 2008»

У номінації «Захисник Вітчизни» переможцем став Саповський Олександр Олександрович - військовий комісар Корюківського військового комісаріату.

У номінації «Ветеранське серце» - ветеран Великої Вітчизняної війни, відмінник народної освіти, самодіяльний поет із села Забарівки Заборовський Микола Олексійович.

У номінації «Сіяч доброго, мудрого, вічного» - директор Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 Гайовий Олег Миколайович.

У номінації «Той, що запалює зірки» переможцем став Гончаренко Михайло Васильович – учитель географії Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

У номінації «Годувальник народу» переміг Івахненко Олександр Миколайович – тракторист ПСП «Червоний маяк» з селища Холми.

У номінації «Керівник року» переможцем став Зборщик Микола Олександрович – директор ПСП «Колос» із села Рибинськ.

У номінації «Вартовий здоров’я нації» - Тарасенко Василь Олексійович, стоматолог-хірург, завідуючий стоматологічним відділенням Корюківської ЦРЛ.

У номінації «Зв’язковий року» переможцем став Єрмоленко Олександр Прокопович, інженер електрозв’язку Корюківського ЦЕЗ №4.

У номінації «Світоч культури» - директор РБК Лобода Валентин Васильович.

У номінації «Виробничник року» переможцем став Шулейко Василь Євгенович – головний механік ВАТ «КФТП».

У номінації «Молода надія промисловості» переможцем став Тонюк Сергій Григорович – менеджер з постачання ТОВ «Солідвуд».

У номінації «Володар коліс» переможцем став Ковальчук Сергій Данилович - водій вантажного транспорту ВАТ «Корюківське автопідприємство 17445».

У номінації «Будівник народного добробуту» переміг Чернуха Віталій Петрович - заступник начальника з експлуатації філії «Корюківський райавтодор».

У номінації «Той, що несе тепло і світло» переможцем став Кукуюк Іван Ілліч – майстер Сядринської газової дільниці Корюківського УГГ.

У номінації «Фінансист року»Мотчаний Олексій Олексійович, завідуючий Корюківським відділенням АК «Полікомбанк».

У номінації «Бізнесмен року» переможцем став підприємець Гаврюш Михайло Євгенович.

У номінації «Хранитель основ державності» переміг Єрмоленко Олександр Васильович – начальник управління Пенсійного фонду України в Корюківському районі.

У номінації «Лідер місцевого самоврядування» переможцем став Скотар Микола Миколайович – голова постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я та захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС та екології, член Президії районної ради.

Вітаємо цьогорічних переможців конкурсу «Чоловік року - 2008», бажаємо їм не зупинятися на досягненому; нових перемог, нових творчих злетів!!!


ФОТОРЕПОРТАЖ

вапр
ууц
цуе
еку
паврва