back

Спартакіада вчителів фізичної культури

15 вересня 2008

13 вересня 2008 року на стадіоні «Паперовик» ВАТ «КФТП» відбулася спартакіада вчителів фізичної культури, присвячена Дню фізичної культури та спорту. У змаганнях взяло участь 4 команди, а перемогу здобула збірна вчителів Олександрівської, Забарівської, Сахутівської та Домашлинської ЗОШ.
Грамотами Корюківської райдержадміністрації та районної ради було відзначено 5 кращих учителів фізкультури району.
Загальна кількість учасників змагань – 40 чоловік.
Було підведено підсумки всеукраїнської акції «Олімпійське літо», у рамках якої протягом червня-вересня 2008 року були проведені спортивні змагання в 16 територіальних громадах району. Кращими визнано Будянську, Білошицько-Слобідську та Тютюнницьку територіальні громади. Вони відзначені дипломами і наборами спортивного інвентаря.
Організатор проведення змагань - відділ у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації (начальник відділу – Я.М.Павленко), а спонсор – благодійний фонд «Слов’янський» ( директор – Т.Г.Бондар).
На змаганнях була присутня заступник голови райдержадміністрації А.І.Кун.
Мета проведення акції «Олімпійське літо» - пропаганда здорового способу життя, залучення якнайбільшої кількості людей різного віку до активного відпочинку, до занять фізкультурою та спортом.
У ході проведення акції учасниками змагань стали близько 1000 чоловік.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва