back

Привітання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 20-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану

13 лютого 2009

15 лютого 2009 року – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 20-а річниця виведення радянських військ з Афганістану.

У цей день ми схиляємо голову перед світлою пам’яттю тих, кому не судилося повернутися з тієї війни, і вшановуємо ветеранів – учасників бойових дій на території інших держав.

Ми віддаємо шану тим солдатам і офіцерам, які з честю і гідністю виконували свій військовий обов’язок у горах Афганістану, пустелях Іраку, при врегулюванні конфлікту в Югославії та в інших гарячих точках світу.

Ризикуючи своїм життям, ви сумлінно виконали свій громадянський та військовий обов’язок, а зараз передаєте свої знання і великий досвід молодому поколінню.

Бажаю всім учасникам бойових дій в Афганістані та на території інших держав, членам їхніх родин щастя, міцного здоров’я і нових звершень у благородній справі служіння Вітчизні.

Нехай біль війни назавжди залишиться в минулому, а наше мирне життя до країв буде наповнене щастям, добробутом та успіхом.

Від щирого серця бажаю вам, вашим батькам, дружинам, дітям, онукам міцного здоров’я, впевненості у завтрашньому дні, добра, благополуччя, а головне – мирного неба над головою !


В. о. голови районної
державної адміністрації
В. І. Чернуха
вапр
ууц
цуе
еку
паврва