back

Засідання консультативної ради з питань забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків

24 січня 2009

23 січня 2009 року відбулося засідання консультативної ради з питань забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків.

Провела засідання співголова ради Кун А.І., заступник голови райдержадміністрації з гуманітарних та політико-правових питань.

Порядок денний:

  1. Звіт про хід виконання в районі Закону України «Про забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків» протягом 2008 року (виступила Павленко Я.М. – начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації).
  2. Звіт про роботу консультативно-дорадчого органу з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків при райдержадміністрації протягом 2008 року (виступила Павленко Я.М. – начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації).
  3. Ознайомлення з положенням про радника голови райдержадміністрації з гендерних питань (виступила Кун А.І. – заступник голови райдержадміністрації).
  4. Обговорення положення про проведення конкурсу «Чоловік року – 2008».

В обговоренні взяли участь члени консультативної ради Лисенко В.В. – директор районного центру зайнятості, Гайова І.А. – редактор районної газети «Маяк» та інші.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва