back

Участь делегації Корюківського району в урочистостях з нагоди Дня міста Вєтки

06 жовтня 2008

4 жовтня 2008 року делегація Корюківського району на чолі із в.о.голови райдержадміністрації В.І.Чернухою на запрошення Вєтківського районного виконавчого комітету взяла участь в урочистостях з нагоди Дня міста Вєтки, 65-ї річниці визволення Білорусії від фашистських загарбників та районного свята «Дожинки - 2008».

На святкування також були запрошені делегації сусідніх районів Гомельської та Брянської областей.
Вітаючи господарів-білорусів зі святом, в.о.голови Корюківської райдержадміністрації В.І.Чернуха побажав вєтківчанам безмежної любові до рідного міста, міцного здоров’я та плідної праці на благо рідної землі. Також Віктор Іванович відмітив, що 30 серпня 2008 року, у День міста Корюківки, було підписано Договір про економічне, наукове та культурне співробітництво між Корюківським та Вєтківським районами, і висловив сподівання, що співробітництво між двома районами і надалі розвиватиметься в усіх галузях і напрямках. Також в.о. голови райдержадміністрації В.І.Чернуха запросив вєтківчан узяти участь у І-му районному відкритому фестивалі - конкурсі сучасної пісні "Осінній зорепад", який відбудеться в м. Корюківці 11 жовтня 2008 року.
Після закінчення урочистої частини свята гості ознайомилися з виставкою продукції, якою славляться місто Вєтка і район, подивилися цікаву концертну програму за участю аматорів художньої самодіяльності Вєтківщини.

Подібні заходи за участю делегацій міст-побратимів – це свідчення непорушної дружби слов’янських народів.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва