back

Всеукраїнський конкурс до Дня Європи

03 травня 2024

Національним Фестивалем “Код Нації” оголошується проведення Всеукраїнського конкурсу до Дня Європи, який відзначається 9 травня. Головною метою Конкурсу є прагнення підвищити обізнаність про Європу та європейські цінності, її культурне, політичне та історичне надбання серед українського народу, утвердження європейської ідентичності українського народу та незворотності європейського та євроатлантичного курсу України.

 

На Конкурс усі охочі можуть подати власні творчі проєкти у п’яти номінаціях: образотворчі роботи, відеороботи, есе на тему “Україна - це Європа”, музичні та декоративно-ужиткові роботи.

 

Подача заявок на Конкурс відбувається на сайті з 1 до 31 травня, оцінювання творчих проєктів - до 6 червня, а оголошення переможців Конкурсу відбудеться 10 червня на офіційних сторінках Фестивалю в соціальних мережах.

 

Також, для усіх охочих, Освітня платформа Фестивалю пропонує кинути виклик своїм знанням про Європу, склавши відповідне Тестування. Зареєструватись на нього можна на сторінці з 1 по 24 травня, скласти тестування з 9 до 31 травня, а отримати Сертифікат знавця Європи одразу після складання тестування!

Детальніше про умови участі та Положення на сайті Конкурсу.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва