back

Розпочалася реєстрація для участі у молодіжних обмінах «ВідНОВА:UA»

23 квітня 2024

Міністерство молоді та спорту України спільно з Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр», у партнерстві з громадською організацією «Молодіжний центр Волині» у межах проєктів UNDP «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії відповідно, реалізує національну програму залучення молоді до відновлення України шляхом реалізації молодіжних обмінів «ВідНОВА:UA».

 

Програма націлена на активну молодь віком від 18 до 35 років, яка бажає дізнатися більше про свою країну, а також сприяти її якісному відновленню та відбудові.

 

У 2024 році молодіжні обміни будуть проходити у 24 громадах України в різних областях. Протягом 5 днів учасники проживатимуть в одній із громад, де розташований об’єкт відновлення, досліджуватимуть її культурні особливості, спілкуватимуться з однолітками з інших областей, братимуть участь у тренінгах, майстер-класах та екскурсіях. Попередній досвід будівельно-відновлювальних робіт не є обов’язковим для участі.

 

Проживання, харчування та дорожні витрати учасників здійснюються коштом організаторів Програми.

 

Етапи проведення молодіжних обмінів:

  • І хвиля молодіжних обмінів – червень - липень;
  • ІІ хвиля молодіжних обмінів – липень - серпень;
  • ІІІ хвиля молодіжних обмінів – серпень - вересень.

 

Охочим взяти участь в обмінах необхідно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/6vqaJ7keRxpdHoGu5.

 

Детальна інформація про Програму міститься на сайті: https://vidnova.org.ua/

 

У 2022-2023 роках такими обмінами охоплено понад 800 учасників та учасниць, відновлено 28 молодіжних просторів по всій країні.

 

 

За повідомленням Міністерства молоді та спорту України

вапр
ууц
цуе
еку
паврва