back

Стартувала реєстрація до збірної України на Ігри нескорених-2025

12 квітня 2024

Розпочинається реєстрація кандидатів до національної команди, яка представить Україну на Іграх Нескорених 2025 у Ванкувері-Вістлері.


Invictus Games (Ігри Нескорених) – це найбільший у світі міжнародний захід для ветеранів та військовослужбовців, які отримали поранення, травми або захворювання, виконуючи свої службові обов’язки.


Ігри засновані у 2014 році принцом Гаррі, Герцогом Сассекським. Цьогоріч будуть ювілейні, п'яті Ігри, для української команди, а міжнародна Фундація Ігор Нескорених збільшила українську квоту з 25 до 35 учасників.

 

Хто може взяти участь у відборі до команди Invictus Games:Team Ukraine?


До складу української команди можуть увійти військовослужбовці та ветерани Сил оборони України, а також добровольці, які отримали поранення, були травмовані або захворіли під час або внаслідок виконання своїх службових обов’язків в зоні бойових дій з 2014 року. Для військовослужбовців, які також хочуть брати участь у відборі, на відбір буде оформлене відрядження.

 

Реєстрація учасників проводиться з 08 квітня до 21 квітня 2024 року, умови проведення, анкета учасника та актуальна інформація щодо реєстрації учасників розміщена на сайті Міністерства у справах ветеранів України.

 

За інформацією Міністерства у справах ветеранів України

вапр
ууц
цуе
еку
паврва