back

У Чернігові погасили серію поштових марок «Міста Героїв. Чернігівщина»

03 квітня 2024

Сьогодні вводиться в обіг та вважається дійсним для оплати послуг поштового зв’язку у всіх відділеннях блок марок «Міста Героїв. Чернігівщина». Він продовжує серію поштових випусків про нескорені та героїчні міста України.

 

Блок складається з чотирьох марок, присвячених містам Чернігову і Ніжину, та селам Ягідному і Семенівці (село Менської громади, куди волонтери евакуювали чернігівців через річку Десна).

 

 

 

«Це сьома марка в серії «Міста Героїв». Чернігівщина однією з перших зустріла російську навалу. Цим випуском ми відзначаємо регіон, який дійсно на це заслуговує. На марках відображені епізоди, які, на щастя, вже залишились позаду. А марки назавжди залишаться в історії війни», – розповів генеральний директор АТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.

 

 

 

Церемонія спецпогашення відбулась у Чернігові за участі начальника Чернігівської ОВА В’ячеслава Чауса, начальника МВА Дмитра Брижинського, директорки з розвитку мережі Чернігівського регіону АТ «Укрпошта» Світлани Василенко, начальника управління з психологічної підтримки персоналу ОК «Північ» Олега Гуменного.

 

 

 

«Чернігівщина – частина великого незламного українського народу. Чернігів, Ніжин, Ягідне, Семенівка – це приклади незламності. Сьогодні ми говоримо про звільнення області від окупантів, з моменту якого вже пройшло два роки. Це відбулось завдяки Збройним Силам, а також завдяки кожному, хто на своєму місці боровся так, як міг. Дякую «Укрпошті» за те, що пам’ять про ці події увіковічнили в марці. Пам’ятаємо, що війна триває і не забуваємо, якою ціною нам дається перемога», – зазначив В’ячеслав Чаус.

 

 

 

 

 

 

«Ми маємо зробити все для того, щоб залишити в пам’яті поколінь події, які пережив наш народ під час цієї навали і продовжує переживати зараз», – наголосив Дмитро Брижинський.

 

 

 

 

 

Тираж блоку «Міста Героїв. Чернігівщина» – 150000 примірників. Номінал кожної марки – М (30 грн), вартість блоку – 120 грн.

 

Дизайн розроблено креативною агенцією I AM IDEA.

 

 

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва