back

Щодо участі в регіональному он-лайн форумі "Органічна Україна 2020"

28 липня 2020

 

Повідомляємо, що 5 серпня 2020 року Департамент розвитку економіки та сільського господарства обласної державної адміністрації та громадська спілка виробників органічних сертифікованих продуктів «Органічна Україна» під патронатом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства  України в он-лайн режимі проводять регіональний форум «Органічна Україна 2020».

Під час форуму розглядатимуться питання сприяння розвитку органічного виробництва, визначення проблем та шляхів їх вирішення, підвищення рівня обізнаності операторів органічного ринку,  в тому числі з питань державної та регіональної підтримки в агропромисловій галузі, наукових розробок та збуту продукції.

Детальна інформація щодо проведення органічного форуму міститься за посиланням: http://organicukraine.org.ua/forums-2020. Участь у форумі безкоштовна.

Для участі у форумі просимо Вас зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/QQcPbJmWRAmNRaT79.

Початок підключення о 9.30 годині.

Початок проведення заходу о 10.00 годині.

Довідки по телефону: (0462)77-89-37 (відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції Департаменту).

*Примітка: посилання, за яким потрібно перейти для участі в
он-лайн форумі, буде надіслано Вам додатково організаторами форуму на електронну адресу, яку Ви зазначите при реєстрації.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва