back

Звітно-виборна конференція Корюківської районної організації Профспілки працівників державних установ

16 липня 2020

16 липня ц.р. відбулася звітно-виборна конференція Корюківської районної організації Профспілки працівників державних установ, до складу якої входять 3 первинні профспілкові організації. В роботі Конференції взяли участь голова Корюківської районної державної адміністрації Володимир Полубень та голова Корюківської районної ради Віктор Чернуха.

         Делегати від первинних організацій підвели підсумки діяльності районного комітету за звітний період, обрали виборні профспілкові органи районної організації та визначили першочергові завдання на перспективу щодо здійснення захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів спілчан, відзначивши при цьому, що протягом звітного періоду комітетом районної організації здійснювалися відповідні заходи щодо підвищення рівня оплати праці, забезпечення захисту трудових прав в процесі реорганізації структури місцевих державних адміністрацій, утворення ОТГ, створення належних умов праці, оздоровлення спілчан та їх дітей.

         Перед делегатами конференції виступив Віктор Чернуха, який підкреслив необхідність пошуку нових форм і методів роботи з виборними профспілковими органами вищого рівня та співпраці з владними структурами з питань реформування оплати праці державних службовців та посадовців органів місцевого самоврядування. Володимир Полубень погодився з пропозицією  звернення до керівних органів профспілки щодо підвищення ролі Профспілки у вирішенні проблемних питань у житті кожного службовця та суспільства.

         Головою районного комітету Корюківської районної організації Профспілки працівників державних установ обрано Милейко Наталію.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва