back

Урочисте зібрання до свята Дня Конституції України

26 червня 2020

   28 червня, двадцять чотири  роки тому, відбулася подія, яка стала виявом вищої волі українського народу, фундаментальним закріпленням його історичного вибору та прагнення жити в суверенній, соборній, демократичній, правовій державі. Прийняття Основного Закону стало логічним фіналом того довгого і тернистого шляху, по якому йшов наш народ,  прагнучи до  незалежності, самоутвердження української нації, до свого права на свободу.

  27 червня, напередодні  відзначення 24–ї  річниці Конституції України в читальному залі  Корюківської публічної  бібліотеки відбулося урочисте зібрання у якому взяли участь: голова районної державної адміністрації Володимир Полубень, голова районної ради  Віктор Чернуха, перший заступник Корюківського міського голови Олександр Савченко, представники трудових колективів,  громадських організацій.

   Вітаючи учасників зібрання керівництво району та міста закликало шанувати символи нашої державності, шанувати основний Закон України, який засвідчує, що Україна – це вільна, незалежна й демократична країна. Висловлювали впевненість в тому, що ми горді тим, що ми - українці і робимо все для того, щоб національність «Українець» звучала гордо в усьому світі.

  Також керівники привітали із прийдешнім святом – Днем молоді представників молодшого покоління Корюківщини та бажали усім, причетним до цього свята міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, щастя і віри у власні сили.

  Кращим працівникам галузей району, установ та організацій за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію та нагоди Дня Конституції України вручено Почесні грамоти районної державної адміністрації, районної ради та міської ради.

   Для відвідувачів працівники Корюківської публічної бібліотеки підготували тематичну виставку друкованих  та періодичних видань «Державу будувати молодим».

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва