back

Відбулось засідання ТЕБ та НС

26 грудня 2019

 

    Для покращення роботи та ефективного виконання завдань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки в Корюківському районі 24 грудня 2019 року відбулося  чергове засідання  комісії ТЕБ та НС при Корюківській райдержадміністрації.
    Відкрив засідання комісії голова райдержадміністрації  Олексій Мірошниченко.
  По першому питанню порядку денного проінформував голова комісії з питань ТЕБ та НС Олексій Мірошниченко щодо  забезпечення споживачів природним газом у разі припинення транзиту газу через територію України та заходи щодо запобігання порушенню нормальних умов життєдіяльності.

    Олексій Мірошниченко зазначив, що на сьогодні  є домовленість щодо транзиту газу Російською Федерацією через територію України. Це забезпечить у країні стабільне проходження зимового періоду.  З метою упередження негативних наслідків в результаті можливого припинення газопостачання з боку РФ,  район повинен мати  чіткий план заходів із життєзабезпечення району на випадок надзвичайної ситуації.

     На засіданні комісії також затверджено   план заходів щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах Корюківського району у зимовий період 2019/2020 року та  план заходів щодо безпечного пропуску льодоходу, повені та дощових паводків у весняний період 2020 року.

  Підсумки розглянутих питань та поставлених завдань під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, підвів голова районної державної адміністрації О.Мірошниченко, наголосивши на неухильному їх виконанні.

 

 

 


вапр
ууц
цуе
еку
паврва