back

Урочистості з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

08 листопада 2019

   

   Щорічно, 09 листопада в Україні вшановують працівників культури та  майстрів народного мистецтва, їх вагомий внесок у відродження української національної культури, збереження традицій та культурної спадщини.

    Саме з цією метою напередодні свята 08 листопада 2019 року о 10 годині в Корюківському історичному музеї Корюківської міської ради  відбулись урочистості.

   У заході взяли участь представники влади району, відділу освіти, культури і туризму Корюківської районної державної адміністрації, трудові колективи закладів культури Корюківського району. За сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий внесок у розвиток української культури колективам висловлювали вдячність: перший заступник голови Корюківської райдержадміністрації Анжела Ющенко, голова Корюківської районної ради Віктор Чернуха,  начальник відділу освіти, культури і туризму райдержадміністрації Сергій Чорний, головний спеціаліст відділу, голова Профспілки працівників культури району Світлана Сотник. До привітань приєднались голова Прибинської сільської ради Петро Рябець, керівники закладів культури та майстри народного мистецтва.

      В переддень свята для культпрацівників звучали слова подяки за відданість справі, яка відзначається в гідному представленні Корюківщини на різного роду фестивалях, виставках і конкурсах. Окремо відмітили творчі здобутки майстрів та аматорів народного мистецтва, якими багата Корюківська земля. Доказом цього є постійні виставки робіт майстрів у музеї, де сьогодні були презентовані надбання Прибинської громади.

    Окрасою заходу був виступ  фольклорно-народознавчого клубу «Любисток» Прибинської бібліотеки-філії №29, керівник Світлана Борисенко.

За багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий внесок у розвиток української культури та  з нагоди  Всеукраїнського  дня працівників культури та майстрів народного мистецтва:

Почесною грамотою Корюківської районної ради нагороджено:

  • Гурзу Валерія Івановича – художнього керівника Охрамієвицького сільського будинку культури

Почесною грамотою Корюківської районної державної адміністрації нагороджено:

  • Литвиненко Юлію Іванівну – бібліотекаря І категорії Б.Слобідської бібліотеки-філії №38

 

Грамотою відділу освіти, культури і туризму райдержадміністрації нагороджено:

  • Барабаш Віру Миколаївну, бібліотекаря Охрамієвицької бібліотеки – філії №20;
  • Борисенко Марину Миколаївну, директора Б.Слобідського сільського будинку культури;
  • Седюко Ольгу Миколаївну, художнього керівника  Перелюбського сільського будинку культури.





 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва