back

Призовників урочисто провели на строкову військову службу

07 жовтня 2019

 

7 жовтня на Корюківщині урочисто провели призовників на строкову військову службу до Збройних сил України та інших військових формувань, де  вони вивчатимуть військову справу й оволодіватимуть військовими навиками. З честю виконати свій обов’язок перед державою, перед рідними, повернутися додому змужнілими, повними сил і досвіду побажали призовникам перший заступник голови  районної державної адміністрації Анжела Ющенко, заступник міського голови Олександр Савченко, військовий комісар Корюківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергій Морозов.

Ця подія завжди хвилююча і водночас урочиста: для юнаків – знаменна початком служби у Збройних силах України, а у батьків – викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.

У ході церемонії новобранцям керівництво району вручили подарунки. 

Талановиті юні артисти міста подарували  призовникам та всім присутнім чудові музичні привітання.

 Отець Нестор молитовно благословив юнаків на відповідальний та важливий етап їхнього життя – службу в лавах ЗСУ,  побажав майбутнім військовослужбовцям легкого та совісного виконання свого обов’язку перед Батьківщиною і рідним народом.

 Сьогоднішні призовники були головними героями свята, а згодом всі, як один, одягнуть військову форму і стануть справжніми солдатами.

 Загалом під час призовної компанії «Осінь - 2019» з Корюківщини заплановано призвати 17 юнаків, які придатні за станом здоров’я до військової служби та не мають права на звільнення або відстрочку від призову.


 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва