back

Участь у обласних заходах з нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана

03 жовтня 2019

 

     1 жовтня члени районної організації ветеранів, учасники міського хору ветеранів брали участь у обласних заходах з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветеранів України.

   В приміщенні Комунальної установи «Чернігівський обласний молодіжний центр» Чернігівської обласної ради  Чернігівська обласна організація ветеранів України провела тематичний захід «Вагомий внесок трудівників тилу у визволення України і перемогу над нацизмом, у відбудову Чернігова та Чергігівської області».

    Під час проведення заходу відзнаку «Почесний ветеран Чернігівщини» отримала наша землячка, заслужений журналіст України, член Президії районної організації ветеранів, керівник «прес – центру» - Шматок Зоя Степанівна, а Почесну грамоту – Киянець Ніна Володимирівна – жителька с.Домашлин, фельдшер із 45 річним стажем роботи, яка і сьогодні допомагає односельцям. Наші ветерани разом із нагородами отримали також подарунки і квіти.

    Учасників свята щиро привітали радник голови обласної ради Дмитро Никоненко, заступник голови обласної ветеранської організації Анатолій Скуратович та ветеранські хорові колективи з Корюківки, Мени, Сосниці, Сновська, Козельця та Городні.

        Глядачі тепло зустріли виступи хористів. Наші учасники хору отримали високу оцінку і довгі нестихаючі оплески.

    Було приємно неодноразово чути від ведучої заходу цитати віршів нашого земляка і учителя поета Миколи Заборовського зі збірки «Ріка життя не знає берегів».



 


Голова Корюківської районної ради ветеранів

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва